Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Totuuden puolella" by Kamala Harris & Jorma-Veikko Sappinen # eBook PDF Kindle ePub Free

Totuuden puolella

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Totuuden puolella
  • Author : Kamala Harris & Jorma-Veikko Sappinen
  • Release Date : January 06, 2021
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 20572 KB

Description

Totuus ratkaisee – silloinkin kun se tekee kipeÀÀ.

Kamala Harris on kuin hip Hillary Clinton tai kuin politiikan Beyoncé.

Kamala Harrisin muistelmissa henkilökohtainen rehellisyys loistaa jokaiselta sivulta. Harris kertoo, kuinka jamaikalais-intialaisen siirtolaisparin tyttÀrestÀ kasvaa Yhdysvaltojen ensimmÀinen naispuolinen varapresidentti. Nainen, jonka rooli Joe Bidenin hallinnossa tulee olemaan nÀkyvÀmpi kuin yhdellÀkÀÀn varapresidentillÀ hÀntÀ ennen.

Harrisin vanhemmat olivat kansalaisoikeusliikkeen aktivisteja ja sieltÀ hÀnen maailmankuvansa ja arvonsa kumpuavat. TyössÀÀn syyttÀjÀnÀ Harris tunnettiin tiukkana ammattilaisena, joka kuitenkin uskalsi antaa ÀÀnen yhteiskunnan ÀÀnettömille.

Totuuden puolella -muistelmissaan hÀn pohtii oikeudenmukaisuutta, identiteettiÀ ja nais- ja rotukysymyksiÀ. Ja sitÀ, miten pÀÀtöksenteko perustetaan tiedolle ja totuudelle, ei mielipiteille. HÀn kertoo ÀidistÀÀn, isÀstÀÀn ja miehestÀÀn ja antaa mestariluokan oppitunnin johtajuudesta vaikeina aikoina.

Kamala D. Harris on Yhdysvaltojen varapresidentti. HÀn aloitti uransa piirisyyttÀjÀnÀ kotiosavaltiossaan Kaliforniassa, missÀ hÀn toimi myös oikeusministerinÀ. Harris oli kaikkien aikojen toinen Yhdysvaltojen senaattiin valittu musta nainen sekÀ nykyisessÀ tehtÀvÀssÀÀn ensimmÀinen musta, ensimmÀinen amerikanintialainen ja ensimmÀinen nainen.


Ebook Download "Totuuden puolella" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "(DOWNLOAD) "Totuuden puolella" by Kamala Harris & Jorma-Veikko Sappinen # eBook PDF Kindle ePub Free"